2) MEDIATRAINING

Stel je voor: ineens word je gevraagd iets voor de camera te vertellen. Durf je dat. Of beter nog: Kan je dat?

Het kan zomaar gebeuren dat er opeens een microfoon onder je neus geduwd wordt en een camera in je comfortzone verschijnt. Of je even een reactie kan geven, je bedrijf of product wil promoten of iets anders toe wilt lichten.

Je wilt zoiets natuurlijk zo ontspannen mogelijk doen en jezelf blijven. Maar hoe doe je dat onder al die mediadruk? Hoe krijg je jouw boodschap zo overgedragen dat het de impact heeft die je graag zou willen?

 

Als de camera draait is er geen weg meer terug

 

De mediatraining van Mighty Impulse Movement kan bestaan uit een combinatie van presentatietraining en training in het leren omgaan met de pers, in bv een interviewtraining. Door je veel bewuster te maken van je eigen lichaamstaal en hoe je overkomt, bereidt Job je voor. Dat zorgt er voor dat je onder mediadruk met die zaken niet meer bezig hoeft te zijn en je ontspannen en gefocust op je onderwerp kan richten.

Het is dus vooral een training in verbale en non-verbale communicatie. Je leert bij die training vooral om professioneel om te gaan met pers en mediadruk. Er wordt bij de training veel geoefend met en zonder camera. De beelden worden samen geanalyseerd en er wordt ook gekeken waar er verbeterpunten zitten.

Je krijgt steeds beter inzicht in hoe je overkomt op camera en hoe je dat kunt beïnvloeden. Je leert hoe je de regie kan houden over je eigen verhaal en laat je niet meer beïnvloeden door allerlei omstandigheden.

Neem contact op met Mighty Impulse Movement en vraag naar de mogelijkheden.

Beeldende voorbeelden
Contact Mighty Impulse Movement
Ons adres
Handelsweg 7,
4387 PC Vlissingen
Telefoon:
06 5172 0712
Mighty Impulse Movement:
Komende trainingen en workshops