Levend standbeeld

Levend standbeeld
Promotie, straattheater, presentaties, speciale gelegenheden, openingen en beurzen.

1) Het is stil in de zaal. Iedereen kijkt hoe de kist door de familie de kerk wordt binnen gedragen. Aan het begin van het gangpad staat een Engel. Een levend standbeeld. Op een waardige manier verheft ze haar vleugels over de kist. 


2) Welke winkel in deze stad is het bezoeken waard? Wacht we vragen het aan die omroeper. Of is het een levend standbeeld? Jeetje, wat lijkt hij echt! Hij lijkt naar ons te kijken en wijst ergens heen. Laten we gaan kijken. 


3) De dame en heer stappen sjiek uit de auto en betreden de rode loper. Ze voelen zich net een beroemdheid. Zeker nu ze door een cameraploeg worden verwelkomd. Een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Een selfie is snel genomen en zo wordt uw evenement voor altijd voor uw bezoekers vastgelegd. 


Job als levend standbeeld op straat voor promotie of straattheater. Ook zeer geschikt bij presentaties, openingen en beurzen.


Meer informatie of boeken? Bel: 06-51 72 07 12 of doe een vrijblijvende aanvraag

Zakenman (grijs gesteente)

De zakenman, uitgebeeld van accountant tot ICT-er en van notaris tot secretaris. De zakenman houdt alles netjes bij met zijn notitieblokje, laptop of tablet terwijl hij ondertussen ook nog even een telefoontje pleegt. Hij staat uw firma professioneel bij tijdens uw jaarlijkse receptie, uw jubileum of pr-actie en maakt net het verschil tussen een saaie bijeenkomst of een geslaagde, die we ons later nog weten te herinneren.

(u boekt: 1 persoon)

Werkman (grijs gesteente)

Bent u een echte klusser of bouwvakker? Met uw producten weerspiegelt het ‘levende beeld’ uw onderneming. Of u nu een lasser, een glaszetter, een schilder of een timmerman nodig heeft, het levend beeld laat op een ludieke manier zien hoe u werkt. Elke klus is een standbeeldenklus. De bewegingen zijn zo verfijnd dat men later zal zeggen: “Is het een echt beeld of zag ik hem toch bewegen?”

(u boekt 1 persoon, op verzoek meerdere werkmannen mogelijk)

Omroeper (grijs gesteente)

De “stille” omroeper die het publiek verwijst naar uw stand, marktkraam of locatie. De omroeper is een blikvanger waar u niet aan kunt ontkomen om te kijken. Probeer de aanwijzing van het standbeeld maar eens niet op te volgen. Bij het levend beeld kunnen natuurlijk uw visitekaartjes en/of folders liggen. Dit beeld staat niet de hele tijd stil maar kan soms plots bewegen om zo nog meer aandacht te trekken van het publiek.

(u boekt 1 persoon, op verzoek meerdere omroepers mogelijk)


Etalagepop

Het ziet er zo gewoon uit: een etalage en/of winkel met etalagepoppen die de kleding uit uw eigen collectie dragen. Het is even schrikken maar ook komisch als dan opeens één van de poppen ineens beweegt!!! Het zal het winkelend publiek zeker verrassen. Mensen zullen elke keer als ze langs uw winkel komen terugdenken aan deze gebeurtenis. Ook erg succesvol bij de opening van uw nieuwe pand of tijdens een beurs.

(u boekt 1 persoon, op verzoek meerdere etalagepoppen mogelijk)

Engel (wit marmer)

Tijdens een trouwerij, begrafenis of crematie kan het fijn zijn, maar ook mooi, aangrijpend en bemoedigend, om een engel te zien. Het maakt indruk als een bruidspaar of een overledene in het gangpad wordt opgewacht door een ‘echte’ engel. Op de juiste momenten neemt deze mooie, passende en respectvolle poses aannemen. Ook bij uw kerstevenement of kerstviering kan de engel aanwezig zijn.

(u boekt 1 persoon, op verzoek meerdere engelen mogelijk)

Cameraploeg (wit marmer)

Bij een leuk evenement kan de pers natuurlijk niet ontbreken. Elke bezoeker voelt zich meteen BN-er als er bij het betreden van de rode loper direct een cameraploeg voor hem of haar staat. Een selfie met de cameraploeg is natuurlijk erg leuk. Een cameraploeg bij uw evenement is een gegarandeerd succes.

(u boekt 2 personen, op uw verzoek kan de cameraploeg uitgebreid worden)


Anders, namelijk:

Mighty Impulse-Movement werkt samen met de internationale standbeeldenwinnaar van 2009. Door de samenwerking hebben we vele mogelijkheden (bijv. een grote groep standbeelden). We leveren ook graag producties op maat.

(u boekt 2 personen, op verzoek meerdere levende beelden mogelijk) 

 

U KUNT MIGHTY IMPULSE MOVEMENT BOEKEN VIA DIT FORMULIER

BOEKINGS AANVRAAGFORMULIER (vrijblijvend)

Datum van uw event:


Welk type evenement wenst u:


Indien u gekozen heeft voor Voorstelling

Kerst Heaven meets Earth (30 min)Pasen, het verhaal van vrijheid (40 of 60 min)Home Run (40 min)Somebody’s Daughther (40 min)De Magie van Mime” (5-60 min)Thema op maat? (stel u vraag bij opmerkingen onderaan)


Indien u gekozen heeft voor Entertainment

Mime spelerLevend standbeeldAnimatie - promotie activiteitTypetjeAnders? (stel u vraag bij opmerkingen onderaan)


Doelgroep

Kinderen (7-12 jaar)Tieners (13-17 jaar)Jongeren (18-25 jaar)Volwassenen (25+)

Ik ben akkoord met het Privacy Statement

 

Of bel: 06-5171 0712