Typetjes

Typetjes
Promotie, presentaties, openingen en beurzen.

De beste manier om uw bedrijf, jubileum of feest te doen stralen is via Mighty Impulse Movement. Uw relaties zullen zich de typetjes nog lang kunnen herinneren en dat ondersteunt uw promotie. Wij zorgen dat uw bezoekers zich welkom en gerespecteerd voelen. De positieve sfeer zal men in verband brengen met uw bedrijf, merk of product. En daar worden wij weer blij van. 


Het liefst zou u als gastheer of gastvrouw alle bezoekers en voorbijgangers persoonlijk aandacht willen geven. Dat lukt natuurlijk nooit. Onze typetjes kunnen dat van u overnemen. Bovendien verhogen ze op een ludieke manier de feestvreugde. Uw gasten voelen zich extra welkom bij binnenkomst of tijdens het feest. 


Wanneer een relatie benaderd wordt door een vernieuwende en originele visuele verschijning, waarvan je je afvraagt wat die hier doet, breekt dat vaak het ijs. 


Mighty Impulse Movement heeft heel veel verschillende typetjes voor u beschikbaar. Maak uw keuze hieronder. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid de typetjes af te stemmen en aan te passen voor uw evenement. 


Meer informatie of boeken? Bel: 06-51 72 07 12 of doe een vrijblijvende aanvraagStraatverkoper / Venter

Stel, u staat op de jaarmarkt, nachtmarkt of beurs om uw producten te verkopen. Onze Amsterdamse straatverkoper kan uw producten op een leuke en ludieke manier aan de man brengen. Onze straatverkoper is een beetje opdringerig (Amsterdams) en een beetje onhandig. Hij weet precies hoe hij uw product onder de aandacht moet brengen. De verkoper komt uit een achterbuurt en speelt perfect in op de wensen van het winkelend publiek. Op een winterfair of kerstmarkt komt de verkoper graag in Charles Dickens stijl.

(u boekt: 1 persoon. Op verzoek kunnen we ook 2 straatverkopers leveren)


Piccolo

De piccolo staat geheel tot uw dienst. Bij een nette aangelegenheid heet de piccolo uw gasten op nette wijze welkom. Hij kan ze wegwijs maken. Een buiging, een compliment, een grapje, het aannemen van uw jas. Een vriendelijke glimlach is hem nooit teveel. Deze bediende zal men niet snel vergeten.

(u boekt 1 persoon, op verzoek meerdere piccolo’s mogelijk)

Butler

 

Bij een chique aangelegenheid is de butler een must. De butler zorgt dat uw gasten zich welkom voelen, maar ook dat ze er netjes uitzien: haren goed doen, pluisjes van de kleding plukken, mantel netjes aannemen en weghangen en de schoenveters even strikken. De butler is altijd in de buurt als hij nodig is, maar beweegt zich als een schaduw tussen uw gasten. Als u het wenst kan de butler ok best wat onhandig zijn: struikelen over eigen voeten, de jas van een ander aantrekken i.p.v. ophangen, enz.

(u boekt 1 persoon, op verzoek meerdere butlers mogelijk)


Etalagepop

Het ziet er zo gewoon uit: een etalage of een winkel met etalagepoppen die de kleding uit uw eigen collectie dragen. Het is even schrikken maar ook komisch als dan opeens één van de poppen beweegt. Het zal het winkelend publiek zeker verrassen. Mensen zullen elke keer als ze langs uw winkel komen terugdenken aan deze gebeurtenis. Ook erg succesvol bij de opening van uw nieuwe pand of tijdens een beurs.

(u boekt 1 persoon, op verzoek meerdere etalagepoppen mogelijk)

Soldaat (Romeinse, 1940 of moderne)

De soldaat bewaakt uw pand streng en rechtvaardig. Hij loopt rond om de orde te bewaren, uw veiligheid te bewaken en indien nodig mensen te fouilleren (op een nette manier ;-). Soms kan hij wat verward overkomen of laat hij zich van de wijs brengen door de bezoekers. Dit typetje is volstrekt ongevaarlijk en komt zonder wapens.

(u boekt 1 persoon, op verzoek meerdere soldaten mogelijk)

Simpele ballonnenclown

Onze ballonnenclown geeft graag ballonnen aan kinderen en laat er soms spontaan zomaar eentje vliegen (we bedoelen natuurlijk een ballon). Hij kan erg grappige figuren maken met de ballonnen en kan ook met heeele grote ballonnen figuren maken. Wel vervelend, want soms zit hij opeens met zijn vinger in de ballon in de knoop of blaast hij een ballon op, terwijl alle kinderen zien dat hij helemaal geen ballon vastheeft. Het is ook zo’n domme clown. Maar wel een hele lieve en een hele grappige. Het uiterlijk van de clown kan aangepast worden aan het thema van uw evenement.

(u boekt 1 persoon, op verzoek meerdere clowns mogelijk)


Kasteelheer met jonkvrouw

 

Als echte kasteeleigenaren lopen de heer en jonkvrouw rond over uw terrein of door uw pand. Zij maken korte praatjes met uw bezoekers en scheppen voortdurend op over hun mooie kasteel (of over uw kantoorpand of het betreffende festivalterrein). Ze groeten op gepaste wijze de voorbijgangers en spreken zacht met elkaar over zichzelf. Want ze zijn wel heel erg trots op zichzelf en u (soms net iets te opvallend).

(u boekt 2 personen, op uw verzoek kan de kasteelheer ook alleen komen)

Sinterklaas & Zwarte Piet


Uw sinterklaasfeest is niet compleet zonder een echte Zwarte Piet met Sinterklaas. Kleine en grote kinderen (volwassenen) zullen stralen als Sint en Piet arriveren. De aanwezigheid van Sinterklaas en Zwarte Piet staat garant voor een geslaagde Sinterklaasviering.

(u boekt 2 personen, op uw verzoek kan de Sint met meerdere Pieten komen)

Mannequin

 

Hebt u een eigen kledinglijn, organiseert u een studentenshow, of een (trouw)beurs en wilt u uw herenkleding tonen? Dan weet onze mannequin zich op de juiste manier in alle soorten kleding te bewegen en te presenteren aan het publiek. Hij er in getraind om snel en netjes de volgende kledingset aan te trekken. Voor de iets hippere shows kan de mannequin de kleding ook dansend presenteren (met of zonder partner).

(u boekt: 1 persoon. Op uw verzoek komt de mannequin met een danspartner)


 

U KUNT MIGHTY IMPULSE MOVEMENT BOEKEN VIA DIT FORMULIER

BOEKINGS AANVRAAGFORMULIER (vrijblijvend)

Datum van uw event:


Welk type evenement wenst u:


Indien u gekozen heeft voor Voorstelling

Kerst Heaven meets Earth (30 min)Pasen, het verhaal van vrijheid (40 of 60 min)Home Run (40 min)Somebody’s Daughther (40 min)De Magie van Mime” (5-60 min)Thema op maat? (stel u vraag bij opmerkingen onderaan)


Indien u gekozen heeft voor Entertainment

Mime spelerLevend standbeeldAnimatie - promotie activiteitTypetjeAnders? (stel u vraag bij opmerkingen onderaan)


Doelgroep

Kinderen (7-12 jaar)Tieners (13-17 jaar)Jongeren (18-25 jaar)Volwassenen (25+)

Ik ben akkoord met het Privacy Statement

 

Of bel: 06-5171 0712