TRAININGEN

Mighty Impulse Movement trainingen

Spreken is zilver zwijgen is goud.

Mighty Impulse Movement is gespecialiseerd in non-verbaal spreken. Je lichaam vertelt vaak meer dan je mond. Woorden kan je kiezen. Lichaamstaal is vaak een autonoom proces, dat, als je er niet van bewust bent, andere signalen doorgeeft dan je eigenlijk zou willen. Hierdoor kan zowel jij als de luisteraar zich niet volledig focussen op je verhaal. Het creëert ruis in de communicatie.

Toch zou je wanneer je bijvoorbeeld op een podium staat, of voor een grote groep moet spreken, liever niet willen laten merken dat je erg nerveus bent, of onzeker. Nog lastiger wordt het wanneer er ook nog eens een camera op je gezicht staat ingezoomd.

Door bewuster te worden van je eigen lichaamstaal zal je ook zelfbewuster een podium opstappen, een groep aanspreken, naar een werknemer toestappen, of een camera inkijken. Job van der Wal is een specialist op het gebied van non-verbale communicatie; het praten met je lichaam.

Hij kan je leren om je de verbale en non-verbale communicatiestromen met elkaar in evenwicht te brengen, zodat je boodschap veel sterker en duidelijker over komt. En dat is erg fijn. Niet alleen word jij zelf niet afgeleid door allerlei factoren, ook de luisteraar wordt niet afgeleid en kan zich volledig focussen op je verhaal.

Mighty Impulse Movement =

Leren presenteren
Je hebt je uren lang voorbereid om de boodschap over te brengen tijdens een presentatie. Toch merkt u dat u niet echt de aandacht krijgt en ook in een later proces hoort u dat er niet veel is blijven hangen van uw presentatie. Hoe komt dat toch? Uw verhaal was toch duidelijk?

Ik wil graag leren presenteren >>>
Mediatraining
Het kan zomaar gebeuren dat je door de media gevraagd wordt om voor de camera je bedrijf of product te promoten of iets toe te lichten. Je wilt dat het liefst ontspannen doen en jezelf blijven. Maar hoe doe je dat onder al die mediadruk? Hoe krijg je jouw boodschap zo overgedragen dat het impact heeft? 

Ik heb behoefte aan mediatraining >>>

Non-verbale communicatie
Communicatie is het belangrijkste onderdeel van ons werk en dagelijks bestaan. We richten ons op woorden, maar onderschatten vaak de invloed van onze non-verbale communicatie, ook wel lichaamstaal. Welk effect heeft jouw non-verbale communicatie op jouw leven en carrière?

Ja, ik wil graag mijn non-verbaal communicatie verbeteren >>>
WORKSHOPS
Naast diverse trainingen, individueel of in groepsverband, geeft Mighty Impulse Movement regelmatig workshops. Altijd al de basis willen leren van (phanto)mime, van een professional? Ook populair is de workshop "aandacht voor uw lichaamstaal."
Ga naar de de pagina Workshops voor een overzicht en agenda.

Ja, bekijk de pagina Workshops >>>
MIGHTY IMPULSE MOVEMENT =
Komende trainingen en workshops