MEDIATRAINING

Mighty Impulse Mediatraining

En ineens word je gevraagd dat voor de camera te vertellen. Durf je dat. Of beter nog: Kan je dat?

Het kan zomaar gebeuren dat er opeens een microfoon onder je neus geduwd wordt en een camera in je comfortzone verschijnt. Of je even een reactie kan geven, je bedrijf of product wil promoten of iets anders toe wilt lichten.

Je wilt zoiets het liefst ontspannen doen en jezelf blijven. Maar hoe doe je dat onder al die mediadruk? Hoe krijg je jouw boodschap zo overgedragen dat het de impact heeft die je graag zou willen?

De mediatraining van Mighty Impulse Movement kan bestaan uit een combinatie van presentatietraining en training in het leren omgaan met de pers en interviewtraining, door je veel bewuster te worden van je eigen lichaamstaal en hoe je overkomt. Dat zorgt er voor dat je onder mediadruk met die zaken niet meer bezig hoeft te zijn en je je ontspannen en gefocust op het onderwerp kan richten.

Het is dus ook een training in verbale en non-verbale communicatie. Maar je leert vooral om professioneel om te gaan met pers en mediadruk. Er wordt bij de training veel geoefend met en zonder camera. De beelden worden samen geanalyseerd en er wordt ook gekeken waar er verbeterpunten zitten.

Je krijgt steeds beter inzicht in hoe je overkomt op beeld en hoe je dat kunt beïnvloeden. Je leert hoe je de regie kan houden over je eigen verhaal en je laat je niet meer beïnvloeden door allerlei omstandigheden.

Neem contact op met Mighty Impulse Movement en vraag naar de mogelijkheden.

WE ZIEN U GRAAG

Aanmelden voor workshop of training?


Voor welke workshop/training wilt u zich aanmelden?


Ik ben akkoord met het Privacy Statement
MIGHTY IMPULSE MOVEMENT =
Komende trainingen en workshops